Coșuri de fum ceramice

MULTIKERAM LAS P1

Sistemul de coș de fum Multikeram LAS P1 reprezintă soluția de evacuare cu suprapresiune a gazelor de ardere provenite din aparate termice cu condensare sau cu temperaturi scăzute.

MULTIKERAM LAS

Aparatele termice cu cameră de ardere etanșă pot fi racordate la acest sistem de coș de fum aparținând familiei de produse, care reprezintă cel mai înalt nivel tehnic, denumită Leier Multikeram.

MULTIKERAM

Reprezintă cea mai performantă soluție de evacuare a gazelor de ardere provenite din diverse tipuri de surse de căldură instalate în case familiale, indiferent de combustibilul utilizat.

LEIER SMART

Smart, coșul de fum termoizolat, cu dimensiunile exterioare cele mai reduse, este soluția ideală și pentru locuințe cu spații mici ocupând o suprafață de circa 0.1 m2.

LEIER LSK

Sistemul Leier LSK, termoizolat, este coșul de fum ideal al caselor familiale. Din punctul de vedere al combustibilului utilizat asigură o libertate deplină de alegere.

QUADRO PRO

Sistemul de coş de fum Schiedel Quadro Pro a fost conceput şi realizat pentru evacuarea gazelor de ardere provenite de la centrale termice prevăzute cu cameră de ardere etanşă

RONDO

Sistemul de coş de fum ceramic Rondo se pretează pentru evacuarea gazelor de ardere provenite de la surse care funcţionează pe bază de combustibil gazos, lichid sau solid.

UNI

Sistemul de coş de fum Uni Plus este o soluţie care se pretează pentru toate tipurile de combustibil şi care asigură un randament optim surselor de caldură.

UNI ADVANCED

Sistemul de coş de fum Uni Advanced ne oferă libertatea de a opta în viitor pentru schimbarea sursei de căldură, fără a fi necesară demolarea coşului de fum şi înlocuirea acestuia.

TONAdin

Sistemul de cos de fum ceramic certificat TUV, destinat instalatiilor dotate cu camere de ardere inchise, cu temperatura de ardere relativ scazuta si putere calorica mare.

TONAtec

TONA tec - sistemul de cos de fum ceramic certificat TUV, destinat instalatiilor dotate cu camere de ardere inchise, cu temperatura de ardere relativ scazuta.

TONAsan

Potrivit tuturor tipurilor de combustibili indiferent de umiditate, condens, si temperaturi ridicate, ofera cea rapida, usoara si inteligenta metoda de reabilitare a cosurilor de fum.

TONAkombi

TONA kombi este sistemul de cos de fum ceramic creat pentru economisirea spatiului prin amplasarea in interior a doua trasee de cos de fum cu diametre si destinatii diferite.

TONAtec plus

TONA tec plus - sistemul de cos de fum ceramic special conceput pentru a se adapta cerintelor aparatelor de incalzire moderne, ce folosesc combustibili clasici.