Coșuri de fum inox

ICS/ICS ECO

ICS/ICS ECO nu înseamnă doar un element de construcție strălucitor, ci o îmbinare armonioasă între tehnica de evacuare și designul modern. Nivelul ridicat de performanță al acestui sistem de coș de fum se reflectă în domeniul larg de aplicabilitate.

permeter_01

Permeter

Coşul de fum dublu perete cu secţiune circulară, este un sistem de coş de fum destinat evacuării gazelor de ardere provenite de la șeminee sau sobe, funcționând cu combustibil solid. Peretele exterior se livrează standard, vopsit în culoarea negră.

xss

Gas Flue Systems

Sistemele de evacuare a gazelor arse sunt un sistem conceput pentru utilizarea în aparatele cu combustibili gazoși, mai precis gazele minerale (L, H) și combustibilii lichizi (conținut de sulf LTO <0,2%). Temperatura maximă a gazului 120 ° C.

TechnoGos

TechnoGos este un sistem de evacuare a gazelor arse cu un singur perete, conceput pentru a fi utilizat în șeminee, cazane pe ulei, peleți și gaz. Rezistă la temperaturi continue de până la 400 ° C.

TechnoTherm

TechnoTherm este un sistem de evacuare a gazelor arse cu perete dublu, conceput pentru a fi utilizat în șeminee, sobe, cazane pe ulei, peleți și gaz. Rezistă la temperaturi continue de până la 600 ° C.

TechnoGas

TechnoGas este un sistem de admisie a gazelor de ardere și a aerului cu doi pereți, conceput pentru a fi utilizat în șemineele și cazanele cu consum redus de energie, cu o temperatură maximă de 200 ° C.

Coșuri de fum izolate

Sisteme coșuri de fum izolate ECO

Tuburi flexibile inox

COLIER PRINDERE INOX

TERMINAL TUBARE COS ZIDIT SIMPLU

COLIER CENTRARE INOX