Despre noi

Echipa ”Hornar de Bucovina” este formată din profesioniști specializați în domeniul șemineurilor și al coșurilor de fum. Fiecare membru al echipei noastre are formările și cursurile la zi, tocmai pentru ca atunci când ajungem la tine tu să știi că proiectul tău este pe mâini bune.

Experți în șeminee & coșuri de fum

Hornar de Bucovina

Hornar de Bucovina înseamnă produse și servicii profesioniste. Descoperă toate modelele de șemineu, dedicate nevoilor tale şi profită de o experienţă completă, ce îți oferă atât produse de calitate superioara, cât și echipe de montaj profesioniste ASFOCH, prezente la nivel local!
Te ajutăm cu alegerea șemineului perfect pentru locuința ta!

Consultanță gratuită

Echipa Hornar de Bucovina, prezentă la nivel local, ştie cât de importantă este calitatea materialelor şi modul în care se realizează montajul șemineului mult dorit, a coșului de fum sau al proiectului tău, acestea fiind esenţiale pentru siguranța ta și a celor dragi ție. Fie că vorbim de focare din fontă, sisteme de coșuri profesionale, grătare și cuptoare, elemente de ventilație, sobe din fontă sau ceramice, șemineuri decorative cu bioetanol, plăci ceramice refractare în dimensiuni mari sau accesorii montaj, Hornar de Bucovina îți oferă tot ceea ce este necesar în proiectul tău - consultanță, vânzare, montaj și mentenanță post vânzare.

Alegerea corectă a materialelor certificate și a unei echipe de montatori autorizați #ASFOCH în domeniu este esențială ca să fii sigur că atât locuința ta cât și cei ce locuiesc în ea sunt în siguranță pe termen lung. Pe lângă asta, casa ta devine caldă și primitoare. Fie că dorești să construiești un proiect nou sau să-ți renovezi șemineul sau coșul de fum, Hornar de Bucovina îți propune o gamă completă de produse certificate, de calitate superioară, dar și echipe profesioniste de montaj.

Portofoliu

Vezi o parte din lucrările realizate de către echipa noastră de meșteri, calificați și specializați în construirea șemineurilor și a coșurilor de fum!