Șemineu Romotop HEAT R 3G L 110.50.01

Descriere

Focarele de șemineu seria HEAT cu usa tip lift, dubla deschidere, se caracterizeaza printr-un design simplu, transmis prin liniile curate și minimaliste, răspunzand cerințelor arhitecturii rezidențiale de astăzi.

Funcționarea ușoară, silențioasă și precisă a ușii tip lift este garantată de sistemul de ultimă generație SILENT LIFT.
Camera de ardere este căptușită cu șamotă și este proiectată cu ardere pe vatră fără grătar. Cu toate acestea, focarul poate fi echipat cu un grătar și compartiment pentru cenușă, la cererea clientului. Focarul poate fi echipat cu cămașă de convecție.

Sistemul inovator DOUBLE SPIN cu dublu deflector crește eficiența și reduce impactul asupra mediului. Perdeaua de aer secundară spală geamul de sus în jos pentru a preveni murdărirea sticlei. Intrarea de aer primară și secundară este reglată de un singur element de control.

Focarul este dotat cu sistemul EAI (admisie aer extern) ce asigură funcționarea șemineului independent de aerul ambiental.
Seturile de acumulare laterale și superioare MAMMOTH pot fi achiziționate separat pentru focarul de șemineu, care pot prelungi perioada de radiere a căldurii cu până la 12 ore.

Specificații tehnice

Randament82,7%
Lăţime focar1404 mm
Înălţime focar1336 mm
Adâncime focar548 mm
Înălțime ușă466 mm
Lățime ușă1071 mm
Putere utilă6,0-15,6 kW
Consum mediu de lemn3,4 kg /h
Diametru evacuare fum200-250 mm
Diametru racord evacuare fum200 mm
Diametru admisie aer extern150 mm
Tiraj12 Pa
Greutate315 kg